aanbod

Snuf je suf

Wil jij een betere band met jouw hond en op een leuke manier samen bezig zijn? Wil jij jouw hond in zijn kracht zetten? Dan is snuffelwerk iets voor jullie.

FUn, ontspanning & band opbouw

Hoe gaan we dat bereiken?

Voor jouw hond is snuffelen natuurlijk niet moeilijk! Dat is een basis behoefte die dagelijks vervuld moet worden. Maar wist je dat snuffelwerk ontzettend bijdraagt aan het welzijn van je hond? Wist je dat de hartslag van jouw hond omlaag gaat als hij snuffelt? Dat hij hierdoor ontspant? Dat het dopamine vrij maakt in de hersenen? Dat je snuffelwerk in kunt zetten als jouw hond iets spannend vindt?

En ga je samen aan de slag hiermee? Dan bouw je ook nog eens gigantisch aan jullie band.De snuffelwerkles heeft als uitgangspunt dat je het samen doet. Neenee, je hoeft niet zelf met je snufferd aan de grond;) Maar je ondersteunt daar waar je hond dat nodig heeft. Kortom: je stemt af op je hond. Je biedt hem inspanning op maat. Het effect is dat jullie onderlinge band sterker wordt. Je hond voelt zich gezien en zal ook meer op jou gaan afstemmen. 

voor wie is deze cursus?

Voor iedereen die graag samen met zijn of haar hond aan de onderlinge band wil werken middels fun!

Praktische informatie

Hoe werkt het precies?

  • De kosten zijn € 35 euro per privéles
    excl. reiskostenvergoeding na de eerste 10 km à €0,29 per kilometer
  • 1 les snuffelwerk duurt 45 minuten
  • Je krijgt uitleg over het zintuig reuk
  • Ik laat je manieren en oefeningen zien om food maar ook non-food de neus te gaan gebruiken