Puppycursus

Volg een individuele puppycursus op maat

Wil je inzicht krijgen in de taal die jouw pup spreekt? Volg dan een individuele puppycursus op maat. Een op maat gemaakte puppycursus is de manier om een geweldige band met jouw pup op te bouwen. Hierdoor leer je zijn behoeftes beter kennen en leer je hem kennis maken met de wereld. Wil je dat jouw pup naar jou toe komt als je hem roept, zich veilig voelt en leert wat de regels zijn in de familie? Dan ben je van harte welkom om samen met jouw pup de cursus bij mij te volgen! We gaan samen bouwen aan een goede relatie met jouw pup zodat deze gelukkig is en blij is dat jij zijn begeleider bent. Meld je aan via het aanmeldformulier!

Puppycursus

Puppycursus volgen in eigen omgeving van de pup

Hoe gaan we bovenbeschreven doelen bereiken met een puppycursus? We gaan werken vanuit de eigen omgeving van jouw pup. Dit is namelijk vaak de meeste veiligste leeromgeving. In het begin kan de wereld nogal overweldigend zijn voor een pup. Door het volgen van een individuele puppycursus kom je aan zijn behoeftes tegemoet. Jouw pup kan bij mij op zijn eigen tempo leren en de wereld verkennen. Verder houd ik er rekening mee dat honden vaak contextgebonden leren. Hiermee wordt bedoeld dat wanneer je iets leert bij een hondenschool of op een andere plek dit thuis vaak niet is terug te zien. Met een individuele cursus kun je zowel thuis als buitenshuis trainen. Herhalen en veel oefeningen is dus belangrijk: oefening baart kunst is het credo. Meer weten over mijn werkwijze? Of wil je meer weten over gedragstherapie bij honden? Neem contact op!

Puppycursus

Hoe werkt de puppycursus?

Als jij voor de volle 100 procent gemotiveerd bent om veel tijd en energie te steken in het oefenen buiten de lessen om, nodig ik je uit om je aan te melden. De cursus is zo opgebouwd dat deze bestaat uit 4 lessen waarin 4 verschillende onderwerpen aan bod komen. Denk aan lichaamstaal van jouw pup, socialiseren, angst fases van een pup en zelfvertrouwen van de pup. Iedere les kom ik bij jou thuis voor een duur van circa 60 minuten. Afhankelijk van de vragen en behoeftes die er bij jullie spelen vullen we de rest van de onderwerpen in die in de cursus aan bod komen. Naast het geven van puppycursus bied ik ook een hondenuitlaatservice in Helmond aan. Als hondengedragsdeskundige kan ik je verzekeren dat jouw hond bij mij in goede handen is! Neem contact om de mogelijkheden te bespreken.

Mijn werkwijze en methode

Positieve methoden

Mocht je voor mij willen kiezen als begeleider in jullie proces, weet dan dat ik NIET werk met dwangmiddelen. Ik ga voor het aanpakken van de oorzaak en niet enkel de aanpak van symptomen.

Persoonlijke aandacht

Ik vind het belangrijk dat er aandacht is voor het welzijn van zowel hond als baas. Weet dat jij en je hond welkom zijn met al je struggles, jullie verhalen & jullie successen.

Op maat

Iedere hond en iedere begeleider is uniek. Welke aanpak bij jullie past is een zoektocht die we samen maken. We gaan samen kijken hoe we jullie toolbox kunnen gaan vullen met de juiste kennis en oefeningen voor jullie.