aanbod

Individuele Uitlaatservice Helmond

De voordelen

Waarom een individuele uitlaatservice?

 • Jouw hond krijgt alle aandacht tijdens de wandeling
 • Mocht jouw hond moeite hebben met andere honden, dan is dit de ideale manier om toch gebruik te kunnen maken van een uitlaatservice, zonder stress en drukte van andere honden.
 • Mocht jouw hond buiten gedragsproblemen vertonen, dan kan je toch gebruik maken van een uitlaatservice met hondenkennis.
 • Mocht jouw hond snel overprikkeld raken van drukte, ook dan is dit een fijne manier om jouw hond toch mee te kunnen laten gaan met een uitlaatservice.
 • De wandelingen worden aangepast op de mogelijkheden en behoeften van iedere individuele hond (denk aan fysieke beperkingen, de wens om hersenwerk en wandelen te combineren etc.)
 • Het uitlaten gebeurt vanuit jouw thuis en in de eigen omgeving van de hond. Geen autoritten met andere honden en geen gesjouw. Dit maakt dat het een stuk minder stressvol voor de hond is.
voor wie is de Uitlaatservice?

Alle soorten en maten zijn welkom!

De enige voorwaarden die ik stel om jouw hond uit te kunnen laten is dat hij een vriendelijke benadering naar mij toe heeft en dat jullie in Helmond woonachtig zijn.

Praktische informatie

Hoe werkt het precies?

 • Het tarief is  € 15 per 30 minuten
  Mocht uw locatie net buiten Helmond liggen, dan kunt u ook vragen naar de mogelijkheden. Hiervoor zal een reistoeslag van €7,50 gelden.
 • Je kunt ook kiezen voor de 10 strippenkaart à 135€ (excl. eventueel reistoeslag)
 • De hond wordt uitgelaten in de eigen omgeving
 • Per de 1e van de maand kun je de mogelijke data via mail opvragen voor de maand erop

Reviews van mijn klanten

Al sinds Buddy een puppy was, laat Sam Buddy met regelmaat tussen de middag uit. Het is fijn om te zien hoe vertrouwd Buddy met Sam is en hoeveel rust Sam in Buddy brengt. Sam staat ons regelmatig bij met raad en daad. Danzij haar zijn we begonnen met hersenwerk. Buddy vindt met name het speurwerk heerlijk om te doen. Onlangs heeft Buddy een midweekje bij Sam gelogeerd. Een fijnere plek voor Buddy kan ik mij niet voorstellen. Ik kreeg een ‘zen’ hond terug. Dankjewel Sam, fijn dat je er voor ons wilt zijn!

Diana & Buddy

Sam is voor ons een vertrouwd adres. Ze heeft veel kennis over honden en gedrag. Ze is goed bereikbaar en komt haar afspraken na. Onze hond is bij haar in goede handen!

Jorien & Nova

Sam laat nu al bijna een jaar met regelmaat Binkie uit. Binkie is niet altijd makkelijk buiten, maar bij Sam maak ik me geen zorgen. 
Super blij met de individuele uitlaat zodat ik ook wat vaker met een gerust hart wat langer van huis kan zijn. 

Linda & Binkie