Hondenuitlaatservice Helmond

Hondenuitlaatservice in Helmond waar iedere hond welkom is

Op zoek naar een individuele hondenuitlaatservice in Helmond waar persoonlijke aandacht is voor jou en jouw hond? Bij mij zijn alle soorten en maten honden welkom!
De enige voorwaarden die ik stel om jouw hond uit te kunnen laten is dat hij een vriendelijke benadering naar mij toe heeft en dat jullie in Helmond woonachtig zijn.

Graag wil ik mijn bijdrage leveren in het vergroten van hondenwelzijn door een individuele hondenuitlaatservice in Helmond aan te bieden.
Ik ben een hondengek in hart en nieren die jouw hond alle aandacht geeft tijdens een wandeling. De wandelingen worden namelijk aangepast op de mogelijkheden en behoeften van iedere individuele hond. 
De dagen van de uitlaatservice kunnen verschillen en vinden niet dagelijks plaats.

Neem contact met mij op om de behoeftes van u en uw hond te bespreken of om meer informatie rondom de mogelijkheden.

Hondenuitlaatservice in Helmond

Waarom kiezen voor een individuele hondenuitlaatservice in Helmond? Bij mij staat een positieve benadering en hondenwelzijn voorop. Daarbij ben ik gediplomeerd gedragstherapeut voor honden.

Deze kennis deel ik graag met anderen door cursussen op maat aan te bieden, waaronder ook een puppycursus.

Verder heb ik kennis en ervaring op het gebied van gedragsproblemen dus je kunt het uitlaten van jouw hond overlaten aan een hondenexpert.

Heeft jouw hond snel last van prikkels en veel drukte of is jouw hond reactief? Wandelen in een grote groep met andere honden is dan niet zo geschikt. Gebruik maken van mijn individuele hondenuitlaatservice in Helmond is een fijne manier om jouw hond toch mee te kunnen laten gaan met een uitlaatservice. Verder is het een stuk minder stressvolle ervaring. Het uitlaten gebeurt namelijk vanuit jouw thuis en in de omgeving van jouw hond. Autoritten met andere honden en gesjouw van hot naar her zijn verleden tijd. Heb je behoefte aan een individuele uitlaatservice voor jouw hond? Neem contact op!

Hondenuitlaatservice Helmond

Hoe werkt de hondenuitlaatservice in Helmond?

Wil je gebruik maken van mijn hondenuitlaatservice in Helmond? Vul dan het inschrijfformulier in! Per half uur hanteer ik een vast tarief van 15 euro excl. btw. In het inschrijfformulier geef je aan wat ik over jouw hond moet weten en kun je zelf je vragen kwijt. Vanaf de 1e van de maand kun je de mogelijke data via de mail opvragen voor de maand erop.

Mijn werkwijze en methode

Positieve methoden

Mocht je voor mij willen kiezen als begeleider in jullie proces, weet dan dat ik NIET werk met dwangmiddelen. Ik ga voor het aanpakken van de oorzaak en niet enkel de aanpak van symptomen.

Persoonlijke aandacht

Ik vind het belangrijk dat er aandacht is voor het welzijn van zowel hond als baas. Weet dat jij en je hond welkom zijn met al je struggles, jullie verhalen & jullie successen.

Op maat

Iedere hond en iedere begeleider is uniek. Welke aanpak bij jullie past is een zoektocht die we samen maken. We gaan samen kijken hoe we jullie toolbox kunnen gaan vullen met de juiste kennis en oefeningen voor jullie.