Aanbod

Duo wandeling

Deze wandeling is voor begeleiders en honden die moeite hebben om bij zichzelf te blijven tijdens het wandelen. Samen met jouw vaste duo maatje gaan we werken aan het leren ontspannen wandelen samen met een ander.

Waar jullie nu tegen aan lopen

Als wij samen lopen... EEN DOLLE BOEL

Samen met jouw vriend/vriendin/kennis heb je al meerdere malen gepoogd om met jullie honden lekker te gaan wandelen. Maar zo lekker gaat dat niet.. Of de riemen raken verstrengels, omdat ze constant achter elkaar aan rennen, of ze trekken constant. Of je bent niet helemaal zeker of jouw hond het wel zo leuk vindt. Het kan ook zijn dat jouw hond zijn rust tijdens deze wandeling helemaal niet vindt en vervolgens zit je thuis met een overprikkelde hond. 

Je bent teleurgesteld, omdat je eigenlijk heel graag ontspannen wilt wandelen met jouw wandelmaatje, maar dat lijkt niet te werken. 

Maar wat als...

We er naar toe kunnen werken dat we ontspannen kunnen wandelen??

Hoe fijn zou het zijn als jullie als duo leren om samen te kunnen wandelen zonder al die drukte, zonder dat de riemen steeds in elkaar hangen, zonder dat je het idee hebt dat de een het misschien niet zo leuk vindt als de ander?

hoe pakken we dit aan?

We kunnen dit samen!

Je geeft je voor deze wandeling per wandel duo op. 
We kijken naar hetgeen wat de honden ons vertellen, we observeren, peilen of er sprake is van verschillende persoonlijke afstanden en gaan hiermee werken. 

We gaan aan de slag met het ontspannen tijdens het wandelen, hoe doe je dit, wat kun je jouw hond hiervoor aanbieden?

Ik zal jullie als duo, maar mogelijk ook apart hierin begeleiden tijdens de wandeling. De aandacht zal hierin goed verdeeld worden.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Hoe werkt het precies?

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje.