aanbod

Hoe kan ik helpen?

Voor al het aanbod geldt dat ik een individuele benadering hanteer. Dit omdat iedere hond uniek is en ik op deze manier meer op maat en gerichter te werk kan gaan samen met de begeleider.

Voor ieder aanbod geldt ook dat er inzet van de begeleider verwacht wordt. Het werken met je hond kost tijd en energie en werkt alleen als je gemotiveerd bent om te investeren. 

Gedragsbegeleiding op maat

Tijdens de gedragsbegeleiding gaan we kijken naar waarom jouw hond doet wat hij doet. We gaan op zoek naar en aan de slag met de onderliggende emotie van het gedrag, zodat jouw hond zich weer fijner gaat voelen.

Individuele Puppy Cursus

Iedere pup en iedere begeleider is uniek. Middels deze cursus op maat krijg jij inzicht in de taal die jouw pup spreekt en in de behoeftes van jouw pup.

Wandelen op maat

Bij het wandelen op maat gaan we aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • wandelen zonder te trekken
  • curven en het belang daarvan
  • locatie en tempobepaling
  • uitdagend wandelen
  • zelfvertrouwen en keuzes van de hond

 

Individuele Uitlaatservice Helmond

Jouw hond wordt individueel uitgelaten in zijn eigen omgeving. Geen stress van groepsdrukte, maar ontspannen wandelen met maximale aandacht. 

Snuf je suf

Wil jij een betere band met jouw hond en op een leuke manier samen bezig zijn? Wil jij jouw hond in zijn kracht zetten? Dan is snuffelwerk iets voor jullie.

Hulp bij het aanschaffen

Het is belangrijk dat je een hond met een groot bewustzijn aanschaft. Soms is het fijn om dit samen met een professional te doen.

Niet zeker voor welke cursus je je kunt aanmelden? Of heb je eerst nog wat vragen? Stuur mij dan een berichtje.